Tools&Toys

I/O-PMC-kaart Curtiss-Wright neemt veldbustaken over

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Curtiss-Wright Controls Embedded Computing introduceert een robuuste PCI Mezzanine Card die hostprocessorkaarten verlost van Can-bus-, Milcan- en Utility Bus-taken. De SPMC/DPMC-214 draait op twee Coldfire MCF5485-processoren met ingebouwde Flexcan-modules. De kaart versnelt en vergemakkelijkt de integratie van datacommunicatieprotocollen over de veldbus in embedded defensie- en luchtvaartsystemen.

De SPMC/DPMC-214 is te configureren met vier onafhankelijke Can-businterfaces conform specificatie 2.0 deel B en Iso 11898:1993, of vier onafhankelijke Milcan-interfaces conform MWG-MilA-001. Daarnaast biedt de kaart zestien discrete LVTTL I/O-kanalen en optioneel een Utility Bus-aansluiting volgens de standaard van het Amerikaanse leger. De PMC-bus is 32 bit breed en werkt op 33 MHz, met 3,3 V signalering. Er zijn BSP‘s beschikbaar voor besturingssystemen als Linux, VXWorks 5.5.x met Tornado 2.2.1, VXWorks 6.3 of 6.5 met Workbench 2.x, en Windows.

Curtiss-Wright levert de kaart in conductie- en luchtgekoelde uitvoeringen. Prijzen beginnen bij 2095 dollar.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content