Tools&Toys

HPS introduceert robuust display

Paul van Gerven
Leestijd: 2 minuten

HPS Industrial, Nederlands specialist in industriële computers en rackmount-servers, brengt een nieuw 15 inch TFT-scherm op de markt onder de naam Vision-15. Het inbouwscherm beschikt over een corrosiebestendige metalen behuizing en een waterdicht front met beschermende glaslaag. Daardoor is het product goed inzetbaar in bijvoorbeeld de scheepvaart. Naast de 15 inch versie is het scherm beschikbaar in beelddiagonalen van 8,4 tot 22 inch. De Vision-serie is speciaal ontwikkeld om optimaal en langdurig te functioneren in een industriële omgeving.

De nadruk van de vormgeving van het scherm ligt op de bestendigheid en functionaliteit. Het scherm beschikt over een helderheid (420 candela per vierkante meter), contrastratio (400:1) en zichthoek die uiterst geschikt zijn in industriële omgevingen. De Vision-15 is standaard uitgevoerd met beschermend anti-reflecterend glas en een rubberen afdichting die de elektronica beschermt tegen vocht, vuil en stof.

Net als de andere modellen uit de Vision-serie kan het scherm worden aangesloten op reguliere videokaarten met behulp van de bijgeleverde HQ VGA-kabel. Daarnaast zijn er verschillende uitbreidingen mogelijk. Zo is het scherm leverbaar als transflective display, dat een goede zichtbaarheid in donkere of juist overbelichte ruimtes mogelijk maakt. Ook is het scherm uit te voeren met touchscreen, RVS-front, extra stevig gelaagd glas en in een afwijkende RAL-kleur.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content