HPS introduceert medische tablet-pc


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

HPS Industrial heeft de Arbor M1255 in het assortiment opgenomen. Deze medische tablet-pc met een 12,1 inch TFT-beeldscherm is inzetbaar voor uiteenlopende mobiele toepassingen, bijvoorbeeld als mobiele klinische assistent. Onder meer ziekenhuizen gebruiken de compacte tablet-pc als mobiel patiëntendossier. Daarnaast is de pc te gebruiken als communicatiemiddel.

De Arbor M1255 is voorzien van een 1,6 GHz Intel Atom-processor en heeft een dubbele accu. Dit heeft als voordeel dat de werktijd van de pc aanzienlijk langer wordt en het eenvoudiger wordt om op remote locaties te werken. Verder beschikt de medische tablet-pc onder meer over een 2,0 megapixel camera, RFID, een barcodelezer, een WLan-adapter en Bluetooth. Hiermee is de M1255 geschikt voor taken als uitgifte en registratie van medicijnen, het fotograferen en vastleggen van patiënten en het bijhouden van patiëntendossiers.