Kort nieuws

Holst duikt met Engelse partner in geprinte elektronica

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Het Holst Centre is met Pragmatic Printing uit Cambridge een R&D-samenwerking aangegaan rond flexibele elektronica. De kennis die de Engelsen hebben van architecturen en processen voor halfgeleiderdevices biedt nieuwe mogelijkheden voor het Eindhovense onderzoeksprogramma op het gebied van oxidehalfgeleiders, -transistoren en -circuits. Voor de formele ondertekening van de overeenkomst hebben beide partijen de compatibiliteit van elkaars oplossingen eerst uitgebreid geëvalueerd.

’De devicestructuren en het hogeresolutie-imprintproces van Pragmatic vormen een natuurlijke aanvulling op onze expertise in materialen en geprinte logische circuits‘, aldus Holst-programmamanager Gerwin Gelinck. ’Wij zijn ervan overtuigd dat deze krachtenbundeling de praktische commercialisering van technologie voor geprinte elektronica een significante impuls zal geven.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content