Tools&Toys

Handhelds Eurotech voor netwerkonderhoud

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Eurotech lanceert twee handheldcomputers voor het mobiel onderhoud van IT-infrastructuren. De HRC-4200 en de HRC-3100 zijn gebaseerd op de energiezuinige PXA-architectuur en draaien op Windows CE. De apparaten kunnen worden verbonden met het Eurotech/Isodorey-cloudplatform zodat gebruikers een complete oplossing kunnen creëren, het onderhoud van IT-infrastructuren vereenvoudigt en de data altijd en overal beschikbaar is.

De HRC-4200 is een robuuste draagbare computer met een half-VGA-aanraakkleurenscherm. Hij is ontwikkeld voor mobiele bedrijfstoepassingen om de prestaties en efficiëntie van productieprocessen te vergroten. Met de ingebouwde interfaces voor Bluetooth, IRDA, WLan en WWan is de HRC-4200 geschikt voor de verzameling en verwerking van data door de mobiele gebruiker. De geïntegreerde 1D-barcodescanner en de mogelijkheid om een handtekening on-screen te zetten beperken foutieve invoer van gegevens tot een minimum. Tevens bezit het apparaat een GPS-ontvanger die kan worden gebruikt voor autonavigatie en wagenparkbeheer.

De HRC-3100 is een robuuste mobiele computer. Het lichtgewicht ontwerp van IP-klasse 54 maakt het apparaat geschikt voor een breed scala aan toepassingen voor in magazijnen, productie-, service- en winkelomgevingen. De HRC-3100 heeft een aanraakkleurenscherm en hardwareprogrammeerbare toetsen. Met de ingebouwde WLan-radio is het systeem een handig hulpmiddel voor de mobiele gebruiker die met zowel data als spraak wil communiceren. Met de geïntegreerde barcodescanner zijn gegevens automatisch in te lezen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content