Kort nieuws

Han start hbo-deeltijdopleiding Embedded Systems Engineering

René Raaijmakers
Leestijd: 1 minuut

De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Han) start na de zomervakantie met de hbo-deeltijdopleiding Embedded Systems Engineering (ESE). De opleiding is ontwikkeld in samenwerking met tientallen bedrijven. De deeltijdopleiding richt zich op software, hardware en de techniek van ingebouwde systemen. De Han ziet een sterk toenemende vraag naar technici die maatwerk kunnen leveren voor systemen met ingebouwde computers.

De deeltijdopleiding is bedoeld voor mensen met een bèta-achtergrond op mbo-, havo- of vwo-niveau of met enkele jaren werkervaring in automotive, elektrotechniek, ICT, telecom of werktuigbouwkunde. De deeltijdstudie ESE duurt 3,5 tot 4 jaar, maar is op grond van werkervaring en eerder gevolgde opleidingen te verkorten. De overheid bekostigt de studie, waardoor de studiekosten zich beperken tot het collegegeld en de aanschaf van boeken. De opleiding wordt gegeven bij de Faculteit Techniek in Arnhem.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content