Kort nieuws

Greenpeak verstevigt aanwezigheid in Korea

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Draadloosspecialist Greenpeak heeft de handen ineengeslagen met het Koreaanse Progate. Het bedrijf wil hiermee zijn aanwezigheid in het Aziatische land versterken. ’Progate is perfect gepositioneerd om onze verkoop en ondersteuning te verbeteren‘, zegt Frans Frielink, Greenpeaks vicepresident business-development. ’We kunnen hierdoor efficiënter  met onze klanten samenwerken om hen te helpen nieuwe RF-producten te ontwerpen en te vermarkten.‘

Greenpeak zet zijn kaarten op Zuid-Korea omdat het een belangrijke en strategische markt is waar de vraag naar RF-toepassingen in consumentenelektronica flink is gestegen. Het bedrijf verwacht vooral veel van zijn afstandsbediening op basis van Zigbee-technologie. RF-technologie was lange tijd te duur voor simpele consumentenelektronica. Met Greenpeaks oplossing kunnen de Koreaanse elektronicafirma‘s wel de concurrentie aan.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content