Tools&Toys

Green Hills-ontwikkeltools voor AMCC’s PPC450EX en PPC405EZ

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Green Hills heeft zijn ontwikkelpakket uitgebreid met ondersteuning voor de PowerPC 405EX-, 405EXR- en 405EZ-processoren van Applied Micro Circuit Corporations (AMCC). Deze gereedschapskist bestaat onder meer uit optimaliserende C/C++-compilers voor de Power-architectuur, de Multi-IDE, een virtueel prototyperingsplatform, de statische analyzer Doublecheck en snelle hardwaredebugprobes gebaseerd op JTag.

De PPC405EX en PPC405EXR combineren de kracht van de PPC405-processor met een pakket aan krachtige perifere en geheugeninterfaces, waaronder PCI Express, USB 2.0 On-the-go, DDR 2/1 en Gigabit Ethernet. Daarnaast bevatten ze een geavanceerde beveiligingsengine. Deze processoren zijn onder meer geschikt voor de volgende generatie WLan-toepassingen.

De PPC405EZ-processor is algemeen toepasbare 32 bit processor die beschikt over een combinatie van ADC, DAC, configureerbare Chameleon Timer/PWM en een divers verbindingspakket.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content