Tools&Toys

Gleichmann drukt Vision-catalogus 2009

Leestijd: 1 minuut

Gleichmann Electronics (GE) heeft zijn Vision-productcatalogus voor het jaar 2009 gereed. In het gratis boekwerk is de technische informatie opgenomen van 120 lcd-modules variërend in grootte van een bij acht karakters tot 320 bij 240 pixels. Nieuw in de 136 pagina‘s tellende catalogus is de GE-O-serie chip-op-glas-lcd-modules, verkrijgbaar in vijf formaten van 45,2 bij 27,0 mm tot 130,2 bij 36,7 mm. Deze schermen met een controller van Sitronix hebben een resolutie van 128 bij 64 of 240 bij 64 beeldpunten.

De meeste displays die GE vermeldt, zijn op verzoek aan te passen aan de wensen van de klant, mits deze minimaal duizend stuks afneemt. Mogelijke aanpassingen zijn veranderingen in de PCB-lay-out, het verleggen van kabels of zelfs complete wijzigingen in het formaat van de printplaat.

De kleurencatalogus is te downloaden in PDF-formaat op de website van GE. Voor de gedrukte editie kunt u een e-mail sturen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content