Kort nieuws

Friese displaytechnologie wekt interesse Fujitsu

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Het Duitse Fujitsu Microelectronics Europe gaat samenwerken met een klein bedrijf uit Leeuwarden, Advanced Touchscreen Technology. ATT voorziet glazen platen van een geleidende coating en Fujitsu sluit die aan op zijn sensorcontrollers om aanraakschermen mee te maken. De twee bedrijven gaan samenwerken om die technologie te optimaliseren voor verschillende toepassingen en klantenkringen, waaronder de industriële en medische sector.

’Dankzij de goedkope en snelle samplingprocedure van ATT‘s glassensoren kunnen we de uitvoering van onze projecten met klanten versnellen‘, zegt marketing manager Wolf Fronauer van Fujitsu‘s afdeling voor embedded systemen. Voor ATT is de samenwerking een opstapje naar veel nieuwe klanten. ’Zij zet de deur open naar een klant-georiënteerde business met oneindige mogelijkheden‘, aldus CEO Ben Meester van ATT.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content