Fei scoort vier orders in Azië

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Op de negende Asia-Pacific Microscopy Conference in het Koreaanse Jeju heeft Fei vier orders voor topmicroscopen aangekondigd. De bestellingen komen uit China, Japan en Singapore. Het betekent een versterking van Feis aanwezigheid in Azië.

Het Japanse materiaalkunde-instituut Nims plaatste een order voor een volledige Titan-Tem met hoge resolutie. Nims werkte tot nu toe met meer dan dertig elektronenmicroscopen van Japanse leveranciers. Twee onderzoeksinstituten uit Beijing en de universiteit van Singapore bestelden een Titan-Krios, de Titan-Tem die werkt bij cryogene temperaturen en die bedoeld is voor onderzoek in de structuurbiologie.

’Dit zijn echte doorbraken voor ons‘, zegt Fei-topman Rob Fastenau. ’Japan is de thuismarkt van een aantal belangrijke concurrenten. De door de Japanse overheid gefinancierde instituten hebben een lange historie van het werken met concurrerende microscopen.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login