Tools&Toys

Eurocircuits biedt online inzicht in PCB-productieverloop

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

De Mechelse PCB-fabrikant Eurocircuits heeft de toegankelijkheid en het gebruiksgemak van zijn online services verhoogd. De nieuwe features PCB Verification, PCB Image en PCB Passport geven meer inzicht in de lay-out en productie van printplaten. Eurocircuits levert prototypes en bordjes in kleine series, die het produceert in Duitsland en Hongarije.

Het PCB Verification-rapport geeft een volledige visuele en technische beschrijving van het PCB: een gedetailleerde analyse van de lay-outparameters, van spoorbreedtes tot de opbouw, en een visuele voorstelling van de nog te produceren print. Gedetailleerde grafische details gaan in op de verschillende ontwerpregelwaardes. De Eurocircuits-ingenieurs van van de digitale-voorbereidingsafdeling doen gelijktijdig een volledige controle van de produceerbaarheid. Eventuele technische en kostenbesparende opmerkingen leveren ze mee in een tweede rapport.

Na plaatsing van een order en verwerking daarvan door de digitale-voorbereidingsafdeling komt de PCB Image-dienst online beschikbaar. Nog voor de print in productie gaat, toont deze service de twee zijdes van het bordje en een mechanische tekening. Deze beelden worden samen met de PCB-productiegegevens opgeslagen, waardoor gebruikers later makkelijker eerdere orders kunnen identificeren ten behoeve van nabestellingen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content