Endura-moederborden Radisys met Intel Core 2 Duo


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

Radisys breidt zijn Endura-portfolio van moederborden uit met twee nieuwe bordjes die gebaseerd zijn op de Intel Q35 Express-chipset met ondersteuning voor DDR2-800-geheugen, meer USB 2.0-poorten en externe Sata-schijven. De JD35Q- en QZ35Q-bordjes zijn bedoeld voor geavanceerde beeldtoepassingen met een x16 PCI Express-slot voor grafische versnellerkaarten en een tweede x16-connector met vier PCI Express-lijnen voor een extra grafische versnellerkaart.

Het PL35Q MicroATX-bordje heeft geïntegreerde DVI- en S-Video-interfaces en een x4 PCI Express-slot voor datacapture-apparaten met hoge bandbreedte. Het QZ35Q ATX-bordje is bedoeld voor industriële toepassingen die meer I/O vereisen en het beschikt over PCI-slots voor meerdere videocapturekaarten. Als processor gebruiken de nieuwe Endura-moederborden de Intel Core 2 Duo.