Kort nieuws

EMV breidt uit in logistiek en diensten

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

EMV Benelux verhuist eind deze maand naar een grotere vestiging in Hazerswoude Dorp, een gevolg van de sterke groei die de distributeur de afgelopen jaren doormaakte. Tot nu toe voerde EMV Benelux zijn bedrijfsvoering vanuit het kantoorpand in Nieuwkoop waar het acht jaar geleden begon. ’We willen nu organisatorisch professioneel worden‘, zegt Ger Kabel, algemeen manager van EMV. Het bedrijf telt ondertussen vijftien werknemers en levert onder meer aan defensie, Philips en TNO. Het bedrijf had vorig jaar een omzet van ruim zes miljoen euro.

De Benelux-tak van de EMV Group werd in 1999 opgericht in navolging van een Duitse, Franse en Britse afdeling. ’Het aantal opdrachten is in die tijd bijna vervijftienvoudigd‘, zegt Kabel. ’Logistiek moet je dan aanpassen. Bovendien hadden we sterk de behoefte aan een bedrijfshal.‘ Daarnaast verlegt het bedrijf zijn focus van het installeren van apparatuur naar de bijbehorende diensten, zoals het kalibreren en trainen van personeel.

Het nieuwe pand in Hazerswoude Dorp van EMV Benelux

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content