Kort nieuws

Emissie Option snel compleet

Leestijd: 1 minuut

Option heeft binnen een dag kopers gevonden voor al zijn nieuw uitgegeven aandelen. In totaal brachten de 41,2 miljoen aandelen à 49 cent per stuk het geplande bedrag op van 20,2 miljoen euro. Naast grootaandeelhouder en CEO Jan Callewaert stonden investeringsmaatschappijen Gimv en LRM en huisbankier ING garant voor de opbrengst. Naar verwachting wordt de handel in Option-aandelen op Euronext Brussel woensdag weer hervat.

In reactie op de geslaagde aandelenemissie benadrukte Callewaert eens te meer de nieuwe koers van zijn bedrijf: ’Option gaat nu verder werken aan de implementatie van zijn strategie die erop gericht is hardware, software en diensten in één enkel aanbod te integreren. Bijkomend zal Option verder investeren in de ontwikkeling van nieuwe producten en nieuwe marktsegmenten met het oog op het behoud van een leidende positie op het vlak van technologische innovatie.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content