Tools&Toys

Elf verbeteringen voor ontwikkelomgeving JTag Technologies

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

JTag Technologies heeft zijn Provision-suite van boundary scan-ontwikkeltools uitgebreid met elf nieuwe features. Zo kan JTag Functional Test (JFT) nu alle instructies afhandelen, waardoor de gebruiker toegang krijgt tot de device-registers. Ook herkennen de tools nu automatisch door welke tool een netlist gegenereerd is, wat het importeren van netlists van derde partijen flink makkelijker kan maken. Verder is een plug-in toegevoegd voor de ondersteuning van het WGL-testvectorformaat, dat gebruikt wordt in IC-tests, en is het mogelijk om IEEE 1149.6- tot 1149.1- verbindingen te testen.

Verder ondersteunt Provision in de 2011-versie FTDI USB-naar-seriële-poort-devices op het targetbordje, double-latching buslogica en boundary-scan register length check. TTR en BSD in AEX-sequenties zijn voortaan in HTML te rapporteren en AEX-sequenties zijn te im- en exporteren. Ook kan BSDL voortaan overweg met meerdere ID-codes. Ten slotte zijn er 64-bit drivers toegevoegd voor Datablaster-hardware.

De verbeteringen zijn beschikbaar als software-update voor bestaande gebruikers van Provision. Deze bevat ook Provision Designer Station (PV_DST), ondersteuning voor extra microprocessoren met embedded flash en een nieuwe Production Integration Package voor .Net.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content