Technieuws

Driemaal Sitel in professionele headsets

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

De nieuwe Jabra Pro 9400-headsets van GN Netcom werken met drie Dect-IC‘s van Sitel Semiconductor uit ‘s-Hertogenbosch. Het gaat om de high-end basisbandprocessor SC14450, de Dect-zendontvanger LMX4180 en de Cat-iq-enkelchip SC14480, die onder meer de geluidskwaliteit verbetert. GN Netcom zegt te hebben gekozen voor Sitel vanwege de uitgebreide features, de grote verwerkingskracht en het lage energieverbruik van de Bossche IC‘s en vanwege de diepgaande ondersteuning die de chipontwerper heeft geboden.

De Jabra Pro 9400-headsets gaan vergezeld van een basisstation met touchscreen. Dit geheel kan belletjes afhandelen van mobieltjes, softphones en vaste toestellen. Sitels Perfect Acoustic Echo Canceller (Paec) en hoogkwalitatieve analoge codec voor breedbandaudio zorgen daarbij voor een optimaal geluid. Bovendien filteren ze het achtergrondlawaai weg en beperken ze het volume om het gehoor van de luisteraar te beschermen. Het geavanceerde powermanagement van de Bossche chips maakt de headsets energiezuinig, terwijl versleuteling de communicatie met het basisstation beveiligt.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content