Tools&Toys

Draagbare EMC-tester Rohde & Schwarz

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

De EMI-testontvanger ESL van Rohde & Schwarz is ontwikkeld om nauwkeurige diagnostische metingen te doen aan signalen tussen 3 en 6 GHz. Het instrument levert volledig geautomatiseerde testsequenties die voldoen aan de CISPR 16-1-1-, EN- en FCC-specificaties voor elektromagnetische interferentie. Zoals alle EMI-testontvangers van Rohde & Schwarz doet de ESL ook dienst als complete spectrumanalyzer.

Het kastje is bedoeld voor in het lab waar ingenieurs al in een vroeg stadium van de ontwikkeling de straling willen checken zodat ze dan al actie kunnen ondernemen. Dit moet tijd en geld besparen als een apparaat door het certificatietraject gaat. Ook helpt het om dure herontwikkeling van het hele product te voorkomen.

De ESL bewaart de metingen op zijn harde schrijf. Gebruikers kunnen daaruit rapporten genereren via de ES Scan EMI Precompliance Software van Rohde & Schwarz. Het apparaat werkt ook op batterijen, zodat testers het op locatie kunnen gebruiken als ze veldsterktes willen meten.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content