Kort nieuws

Dekimo breidt uit in consultancy

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

Systeemhuis Dekimo uit Gentbrugge start een consultancy-activiteit. Tot voor kort was het bedrijf vooral actief in projecten en productie, maar van klanten kreeg het steeds vaker het verzoek om ook consultants te leveren. Dat besteedde het dan meestal uit aan partner Qspin. Onder de naam Dekimo Experts heeft het daar nu een nieuwe entiteit voor opgezet.

Dekimo en de Waalse specialist in procesverbetering Qspin zijn al enige tijd partners in het ‘virtuele bedrijf’ Embinet. Vorig jaar verbreedden ze hun samenwerking met de oprichting van de joint venture Dekimo LLN, een one stop shop in Louvain-la-Neuve voor ontwikkeling en elektronicaproductie in het zuiden van België. Ook nam Dekimo een belang in de Vlaamse afdeling van Qspin in Gent, die adviesdiensten aanbiedt rond procesverbetering.

Qspin Gent gaat nu verder als Dekimo Experts Gent. Daarnaast krijgt de nieuwe consultancy-entiteit een vestiging in Leuven. Deze komt onder leiding te staan van Geert Adriaens, eerder onder meer werkzaam bij Tass België en DSP Valley. Bovendien is Dekimo Experts sinds kort actief rond Eindhoven om de Nederlandse markt te bedienen. Vanuit zijn hoofdkwartier in Louvain-la-Neuve blijft partner Qspin Wallonië voor zijn rekening nemen.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content