Personen en bedrijven

Connect werkt samen met voedingenspecialist PBF

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

EMS-specialist Connect Systems International uit Kampenhout heeft een strategische samenwerking gesloten met de Almelose voedingenproducent PBF. De bedrijven zijn van plan informatie uit te wisselen over ontwikkeling, productie, kwaliteit en traceerbaarheid. Daarnaast willen ze elkaars kennis en capaciteiten gaan benutten in projecten, zowel in het Almelose R&D-centrum en de West-Europese vestigingen van Connect Systems als in de Roemeense ontwikkel- en productielocaties.

De samenwerking opent de deur naar klanten die voorheen onbereikbaar waren voor de bedrijven afzonderlijk. Bij Connect vult PBF een belangrijk gat in de technologieportefeuille; voor de Almeloërs ontstaat er een directe link tussen technologie en productie op Europees niveau. Door de krachten te bundelen vanaf de ontwikkelfase denken de partners de match tussen voeding en prestaties van het eindproduct te kunnen verbeteren. ’Het is de uitdaging om voedingen te optimaliseren om zo het energieverbruik waar mogelijk te beheersen en te reduceren‘, licht Herman Struiwigh van Connect Systems toe.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content