Kort nieuws

Connect gaat klanten bijstaan in ontwikkelfase

Nieke Roos
Leestijd: 1 minuut

De Connect Group gaat zijn klanten niet alleen ondersteunen met de fabricage van elektronica en het verdere lifecycle-management maar ook bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Onder de vlag ’Technology is a service‘ biedt de EMS-specialist uit Kampenhout nu diensten aan om oplossingen op maat te maken en te onderhouden. Daarbij denkt het mee in de ontwikkelfase en stelt het zich medeverantwoordelijk voor het vervolgtraject. Onderdeel van de nieuwe strategie is de benoeming van EMS-directeur Peter Verrept tot CTO.

’Behalve de productie verzorgen we voor veel klanten ook service en onderhoud gedurende de hele verdere levensduur van de elektronica. Daardoor hebben we veel expertise opgebouwd over het design en de lay-out en de relatie met logistiek en fabricage‘, verklaart chief commercial officer Herman Struiwigh. ’Die kennis en ervaring gaan we nu inzetten om te helpen met nieuwe ontwikkelingen. Daarbij richten we ons met name op oplossingen voor personen- en goederenvervoer, gezondheidszorg, energie en visualisatie.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content