Chipsmoorspoelen Murata kleiner alternatief voor draadgewonden spoelen


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

Murata‘s nieuwe chipsmoorspoelen zijn ontworpen om draadgewonden spoelen in DC-DC-converters te vervangen. De modellen uit de LQH6PP_43-serie verminderen de footprint van vermogenvoedingsontwerpen door zonder prestatieverlies een alternatief te bieden voor grotere smoorspoelen. Ze kunnen ook helpen om kosten te verlagen, want de eenvoudige structuur van chipsmoorspoelen betekent dat ze goedkoper kunnen worden geconstrueerd.

Speciaal ontwikkeld voor de miniaturisatie van DC-DC-converters in lcd-tv‘s en settopboxen kenmerkt de LQH6PP_43-reeks zich door compacte low-profile 2424-behuizing van 6,0 bij 6,0 bij 4,3 mm. De componenten zijn afgeschermd door magnetische hars die eventuele magnetische interferentie minimaliseert. De lage weerstand en een hoge nominale stroom resulteren in een hogere efficiëntie van het vermogenvoedingscircuit. De reeks varieert van een model met 1,0 μH en een DC-weerstand 0,009 Ω, tot een variant met 100 μH en een DC-weerstand 0,436 Ω. Toegestane gelijkstroom is 7,50 A (waarde 1,0 μH) tot 0,92 A (waarde 100 μH).