Achtergrond

Brainport Development heeft startblokken klaar staan

Piet van der Wielen, Jean-Paul van Oijen
Leestijd: 5 minuten

Brainport Development beheert vier thematische bedrijfsverzamelgebouwen exclusief voor startende en groeiende jonge ondernemingen. Bedrijven kunnen er niet alleen rekenen op een dak boven hun hoofd, maar ook op laboratoria, infrastructuur en advies bij bedrijfsvoering en financiering, legt Piet van der Wielen van de ontwikkelingsmaatschappij uit.

Om ook in de toekomst te kunnen concurreren met economieën uit andere delen van de wereld, hebben we in de Brainport-regio innovatieve technostarters nodig. Met ontwikkelingsmaatschappij Brainport Development geven we deze bedrijven de ruimte in onze thematische bedrijvencentra. Wij werken hier met het ’meer dan huisvesting‘-concept. Dat biedt ondernemers de mogelijkheid om zich volledig op hun bedrijf te richten. Zo hoeven ze zich niet te bemoeien met bijvoorbeeld telefoon of postafhandeling en kunnen ze daarnaast gebruikmaken van gratis bedrijfsadvies, financieringsbegeleiding en een uitgebreid netwerk.

Met Brainport Development voeren we de directie over vier hightechbedrijvencentra in Eindhoven: Bèta en Mu op de High Tech Campus en Twinning Center en Catalyst op het TUE-terrein. Hier zijn samen ongeveer honderd ondernemingen gevestigd.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content