Kort nieuws

Bits&Chips op Twitter

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

De Bits&Chips-redactie is sinds vorige week actief op Twitter. Drie redacteuren hebben elk hun eigen account en twitteren over de belangrijkste nieuwtjes die zij hebben opgepikt. Het Bits&Chips-account, vroeger gekoppeld aan de RSS-feed van de website, stuurt vanaf heden een selectie van deze tweets de wereld in, naast aankondigingen van Bits&Chips-evenementen en -trainingen. Mechatronica Magazine heeft een eigen account, verzorgd door Alexander Pil.

Samen beslaan de redacteuren de gehele Nederlandse en Vlaamse hightech, maar de terreinen en bedrijven die zij bestrijken, lopen vanwege historische en praktische redenen enigszins door elkaar. Pieter Edelman doet vooral medische technologie, beveiliging, processoren en FPGA‘s; de grootste bedrijven die hij volgt zijn Nucletron en Philips. Paul van Gerven houdt zich bezig met energie-, micro-, nano- en procestechnologie en innovatiebeleid en volgt ASML, ASMI, Imec en NXP. Hoofdredacteur Nieke Roos‘ specialisaties zijn embedded software en verkeer en vervoer, Océ en Thales. Oud-hoofdredacteur René Raaijmakers draagt zelden nog redactioneel bij, maar heeft ook een account om actuele ontwikkelingen te becommentariëren.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content