Kort nieuws

Barco wil uitbreiden in VS

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Barco heeft aangekondigd uit te willen breiden in Noord-Amerika. De Kortrijkse beeldspecialist is van plan zijn activiteiten te concentreren in Duluth, Georgia, voor een verbeterde efficiëntie en samenwerking tussen medewerkers. Binnenkort start de bouw van de derde fase van Barco‘s gebouwencomplex in Duluth. Nu is er al 3400 vierkante meter klaar voor oplevering waar de activiteiten uit Kennesaw, Georgia, onderdak zullen vinden. In maart volgend jaar moet de verhuizing zijn afgerond. Met in totaal ruim 17 duizend vierkante meter is Duluth Barco‘s grootste vestiging voor verkoop en marketing, ontwikkeling en elektronische productie in de VS.

’De Duluth-locatie is een heel functionele vestiging gelegen op 5 hectare land die Barco bezit in het prestigieuze Sugarloaf Industrial Park en zal een mooi thuis zijn voor onze collega‘s uit Kennesaw‘, zegt Dave Scott, die de verantwoordelijkheid draagt voor Barco Noord-Amerika. ’Nu gaat er nog veel tijd verloren aan het overbruggen van de 70 km tussen de gebouwen in Kennesaw en Duluth voor meetings en logistiek, wat met het huidige verkeer rond Atlanta zorgt voor tijdsverlies en frustratie.‘

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content