Barco kondigt 30 inch touchscreen aan


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

Barco heeft een robuust 30 inch HD-display gelanceerd voor de defensiemarkt. Zo is het nieuwe scherm geschikt voor gebruik in een (mobiel) grondstation. Dankzij de WQXGA-resolutie (2560 bij 1600 pixels) toont de HD-30 digitale kaarten in hun oorspronkelijke formaat en kunnen operatoren accurater missies plannen. De snelle responstijd zorgt voor vloeiende weergave van snel bewegende objecten. De contrastverhouding van de HD-30 is 1000:1, de helderheid typisch 250 candela per vierkante meter.

Het 18,5 kilogram zware scherm is bovendien het eerste dat voorzien is van een touchscreeninterface. Dankzij de Nextwindow-technologie kunnen gebruiker met hun vingers of stylus gemakkelijk interactie aangaan met de getoonde content.

Uiteraard hebben de Kortrijkers ervoor gezorgd dat het scherm tegen een stootje kan. Het is Mil-gecertificeerd wat betreft bestendigheid tegen schokken en vibraties.