Arrow voegt merken Sasco en Spoerle samen

Reading time: 1 minute

Author:

Met ingang van 1 oktober gaan de handelsmerken Sasco en Spoerle op in Arrow. Arrow Electronics voegt de portfolio‘s van de beide distributiemerken samen en heeft daarmee halfgeleiders, passieve en elektromagnetische componenten en embedded-oplossingen onder één dak. De Duitse vestigingen van Sasco en Spoerle zijn samengevoegd. Topman van het nieuwe Arrow Central Europe blijft Eric Schuck.

’Met de samenvoeging van de twee productwerelden van Sasco en Spoerle bieden wij onze Centraal-Europese klanten in het distributiekanaal het breedste technologisch aanbod binnen hetzelfde merk‘, stelt Schuck. ’De nieuwe organisatiestructuur geeft ons gestroomlijnde processen waarmee wij onze klanten nog efficiëntere logistieke oplossingen kunnen leveren. Wij verbinden door deze strategische stap de omvang van een broadline distributor met de expertise van een specialist.‘

Op Arrow Advantage, het verkoopkanaal dat zich richt op klanten die kleine en middelgrote aantallen gebruiken, heeft het nieuwe marktmodel van Arrow geen effect.