Personen en bedrijven

Ansem zet groei in met nieuwe CEO (update)

Pieter Edelman
Leestijd: 1 minuut

Ansem stelt Dirk Logie aan als nieuwe CEO. Hij volgt Stefan Gogaert op, die de Leuvense analoge- en mixed-signal-IC-ontwerper mede heeft opgericht en dertien jaar heeft geleid. Gogaert gaat verder als chief strategy officer bij het bedrijf.

Met de nieuwe CEO zegt Ansem de volgende stap te kunnen zetten in zijn ontwikkeling en een wereldwijde speler te kunnen worden in analoge en mixed-signal Asics. Volgens Gogaert wil het bedrijf sterk groeien door zich meer te gaan bezighouden met de chips ná de ontwerpfase: de Leuvenaren willen zich ook actief opstellen in productie en support voor zijn klanten. Ze willen zich vooral richten op de medische, industriële en home automation-markten.

Met Logie haalt Ansem een CEO binnen met ruime ervaring op het gebied van klantcontacten tijdens de volledige productlevenscyclus. Hij was hiervoor consultant en interim-manager bij diverse hightechbedrijven. Eerder was hij CEO bij Chipidea Semiconductors in Leuven, totdat Mips het bedrijf overnam. Vóór die functie bekleedde hij managementposities bij Philips Semiconductors.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content