Kort nieuws

Alcatel opent gebouw in Antwerpen met IP-integratielab

Koen Vervloesem
Leestijd: 1 minuut

Alcatel Bell heeft een nieuw hoofdkantoor in Antwerpen ingehuldigd met de dubbele functie van kantoor en labinfrastructuur. Alcatel opent gebouw in Antwerpen met IP-integratielab Alcatel Bell heeft een nieuw hoofdkantoor in Antwerpen ingehuldigd met de dubbele functie van kantoor en labinfrastructuur. De vier gebouwen aan de Copernicuslaan hebben een totale oppervlakte van 40 duizend m2, waarvan achtduizend vierkante meter lab. De 1800 werknemers van Alcatel Bell Antwerpen hebben ondertussen het oude gebouw omgeruild voor het nieuwe.

In het IP-integratielab kan Alcatel met zijn klanten en partners de volledige hardware en software van nieuwe telecomoplossingen uittesten. Het zogenaamde Antwerp IP Transformation Center beschikt op een oppervlakte van 1500 m2 over meer dan vijftig verschillende technologieën en omvat een team van honderd Alcatel-experts.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content