Tools&Toys

Agilent voorziet oscilloscoop van touchscreen

Paul van Gerven
Leestijd: 1 minuut

Agilent Technologies introduceert een serie mixed-signal oscilloscopen voorzien van een twaalf inch capacitief touchscreen. Gebruikers kunnen hiermee eenvoudiger detailanalyse van een signaal doen, simpelweg door een vierhoek rond het gedeelte te tekenen dat hen interesseert. De oscilloscoop ’zoomt‘ daar dan op in. Ook het on-screen alfanumerieke touchpad brengt extra gebruiksgemak met zich mee: gerommel met knoppengebaseerde invoer behoort tot het verleden.

De upgradebare Infiniivision 4000 X-familie omvat vijf bandbreedtes: 200, 350 en 500 MHz en 1 en 1,5 GHz. Agilent spreekt van vijf instrumenten in een: behalve in een oscilloscoopfunctie is voorzien in digitale kanalen (MSO), protocolanalyse, een digitale voltmeter en een tweekanaals golffunctie en -generator. In de standaard configuratie hebben de apparaten 4 Mpts geheugen en gesegmenteerd geheugen aan boord.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content