Agilent lanceert functioneel testsysteem voor auto-elektronica


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

De TS-8900 van Agilent is een functioneel testsysteem voor automotivetoepassingen. Volgens de fabrikant haalt dit off-the-shelf PXI-gebaseerde platform een ongekend hoge dekkingsgraad en snelheid bij het testen van elektronica. Het systeem is vooral bedoeld voor controle-eenheden met een gemiddeld tot hoog aantal pinnen. De TS-8900 levert een doorvoer die zo‘n twintig procent hoger ligt dan die van zijn voorganger.

Hart van het nieuwe Agilent-systeem is de snelle 32-kanaals M9216A-data-acquisitiemodule. Deze is in staat om dynamische spanningsniveaus van 1 mV tot 100 V te registreren op 250 kS/s per kanaal. Verder heeft Agilent zijn testsysteem voorzien van twee andere PXI-kaarten: de M9186A, die de spanning en stroom levert, en de M9185A voor de DA-conversie. Hierdoor is er geen externe elektronica nodig voor signaalconditionering.