Agilent komt met update voor Vee


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

Agilent heeft versie 9.0 gelanceerd van zijn grafische programmeersoftware Vee voor testen en meten. Verbeteringen zorgen voor kortere executietijden, vereenvoudigen het programmeer- en debugwerk en maken directe koppeling mogelijk naar LXI-apparaten en –databases. Programmeren is makkelijker doordat Vee 9.0 SCPI-commando‘s automatisch kan aanvullen zodat het niet meer nodig is een ingewikkelde syntax uit je hoofd te leren. Nieuwe breekpuntparameters en een speciaal breekpuntscherm zorgen ervoor dat een gebruiker een snel overzicht heeft van alle breekpunten in het systeem.

Vee kan nu ook overweg met multithreading en multicore. Multithreading verkort de looptijd, verbetert de respons en versnelt de I/O-doorvoer. In een multicore-pc alloceert de software individuele executiethreads aan verschillende rekenkernen.