Tools&Toys

Agilent en T-Tech bundelen EDA-tools

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Agilent en T-Tech hebben oplossingen voor het ontwerpen, verifiëren en fabriceren van snelle RF-printplaten gekoppeld. Het resultaat is een combinatie van Agilents Genesys-software voor design en verificatie van RF- en microgolfschakelingen met T-Techs Quick Circuit System voor PCB-prototyping.

Genesys is een geïntegreerd EDA-softwareplatform dat is gericht op designers en ontwerpteams van RF- en microgolftoepassingen. Het biedt ze een complete omgeving tijdens het hele proces, van de eerste systeemarchitectuur tot de uiteindelijke documentatie. T-Tech levert gereedschap voor tijdens de fabricatie van prototypeborden. Quick Circuit kan boren, frezen en sporen routen tot details van minimaal 0,1 mm.

Genesys 2008.07 kost ongeveer 4 duizend dollar, Quick Circuit Systems heeft een basisprijs van 12 duizend dollar. Gebruikers van beide producten krijgen eerste jaar gratis ondersteuning.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content