Tools&Toys

Advanced Design System 2008 van Agilent is sneller

Koen Vervloesem
Leestijd: 1 minuut

Agilent introduceert release 2008 van zijn EDA-softwareplatform Advanced Design System (ADS), met vooral verbeteringen op vlak van snelheid en productiviteit. Het projectbeheer is verbeterd, onder meer met realtime zoom en pan en interactieve 3D-lay-outviewing. De synchronisatie van het lay-out tegenover schematische ontwerp is verbeterd en de hoogfrequente transiëntsimulaties zijn tot zes maal sneller voor grote circuits. Ook het controleren van ontwerpregels is sneller.

Ontwerpers die elektromagnetische analyse nodig hebben voor ontwerp van volledige communicatieproducten hebben nu de beschikking tot volledige 3D elektromagnetische integratie in ADS. Het geïntegreerde Electromagnetic Design System heeft ook een snellere bond wire drawing-interface. ADS 2008 ondersteunt multiprocessoren zoals de laatste 64 bit processoren.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content