3U CompactPCI-enkelbordcomputer Concurrent


Warning: Undefined array key "bio" in /home/techwatch/domains/test.bits-chips.nl/public_html/wp-content/plugins/wpcodebox2/src/Runner/QueryRunner.php(126) : eval()'d code on line 13

Author:

Reading time: 1 minute

Concurrent introduceert met zijn TP 442/34x zijn nieuwste 3U enkel- en tweeslots CompactPCI-enkelbordcomputer. Het bordje kan worden uitgerust met een Intel Core 2 Duo van 1,5 of 2,16 GHz en heeft toegang tot 2 Gbyte DDR2-667 SDRam-geheugen. De computer werkt in een systeemslot, een periferieslot of als een blade. Naast de commerciële versie zijn er twee industriële versies met temperatuurbereik van respectievelijk -10 tot 85 graden Celsius en -25 tot 70 graden Celsius.

De enkelslotversie heeft vier USB 2.0-poorten en twee RS232-poorten. De twee Gigabit Ethernet-kanalen behalen full-duplex gegevenssnelheden tot 4 Gbit/s. Verder zijn er aansluitingen voor drie Sata300 harde schijven, graphics en stereo-audio. Een Compactflash-socket wordt ondersteund via de Eide-interface. De tweeslotversie ondersteunt een 66 MHz PMC- of XML-site.