Tools&Toys

16 bit PXI-digitizers uit Adlink-stal

Alexander Pil
Leestijd: 1 minuut

Adlink Technology lanceert de PXI-9816, PXI-9826 en PXI-9846, een serie van 16 bit PXI-digitizers die samplesnelheden halen van 10, 20 en 40 MS/s. De kaarten zijn geschikt voor het monitoren van snelle transiënte signalen met een hoge nauwkeurigheid. Elke digitizer bevat tot 512 Mbyte geheugen voor de continue overdracht tussen bordje en systeem voor extra acquisitietijd.

De PXI-98×6-serie gebruikt de PXI-triggerbus om meerdere modules te synchroniseren zonder externe routing of kabels. De analoge front-end van de bordjes is ontworpen voor grotere DC-accuratesse en hogere dynamische prestaties. De signaal-ruisverhouding bedraagt 78 dB en het effectieve aantal bits is 12,6 bij een 1 MHz sinussignaal op -1 dBFS amplitude.

Adlink levert drivers voor ontwikkeling in C++ en Visual Basic. De PXI-98×6-familie wordt ook ondersteund door Adlinks taakgeoriënteerde Daqpilot 2-Driver Express-VI‘s en Polymorphic-VI‘s voor Labview.

This article is exclusively available to premium members of Bits&Chips. Already a premium member? Please log in. Not yet a premium member? Become one and enjoy all the benefits.

Login

Related content