Subscribe Login
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Lidmaatschapsoorten

[table “10” not found /]

Bij het afsluiten van een lidmaatschap ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Meer informatie over hoe we omgaan met jouw gegevens lees je in onze privacyverklaring.

* Als bedrijf kun je enkel kiezen voor het business-lidmaatschap; er zijn geen gratis bedrijfslidmaatschappen mogelijk.

Word lid van Bits&Chips

Bits&Chips is hét leidinggevende nieuws-en opiniemagazine voor de hightechindustrie in Nederland en België. Bits&Chips verschijnt 8x per jaar. De verschijningstabel en thema’s van 2018 vind je hier.

Met korting naar events

Bits&Chips is partner van verschillende events. Als premium Bits&Chips-lid ontvang je korting op entree tot:

Nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief verschijnt 2x per week op dinsdag en donderdag. Afmelden kan altijd via de afmeldlink onder aan elke nieuwsbrief.

Bits&Chips-lidmaatschap

Ontvang het magazine Bits&Chips gratis op je privéadres. Verzending van een gratis lidmaatschap is enkel mogelijk naar een privéadres in Nederland of België. Ben je niet woonachtig in België of Nederland en wil je Bits&Chips ontvangen, vraag dan naar de mogelijkheden via info@techwatch.nl.

Bits&Chips-lidmaatschap premium € 59

Je kunt premium-lid worden van Bits&Chips, voor € 59 per jaar. Dan ontvang je niet alleen het magazine op je privéadres, maar ook voordelig toegang tot alle Bits&Chips-events, in de vorm van € 75 korting op een entreekaart.

Bits&Chips-lidmaatschap business € 159

Jij en je collega’s kunnen premium-lid worden van Bits&Chips, voor € 159 per jaar. Dan ontvang je niet alleen het magazine op het privé- of bedrijfsadres, maar ook voordelige toegang tot alle Bits&Chips-events: per business-lid krijg je als bedrijf twee kortingscodes van € 75 op een entreekaart van elk event. Als bedrijf kun je enkel kiezen voor een business-lidmaatschap; er zijn geen gratis bedrijfslidmaatschappen mogelijk.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Vragen

Als je vragen hebt horen wij graag van je via info@techwatch.nl of +31 24 3503532.
Of kijk of jouw vraag al genoteerd staat bij de faq.